download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest Delta of India ?

    Answer: Sundarban (W. Bengal)

Similar Questions :

1. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

4. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

5. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

6. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

7. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

Read more from - Longest and Largest