download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Largest library in the world ?

    Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

Similar Questions :

1. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

2. Which is largest continent ?

Answer: Asia

3. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

4. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

5. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

6. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

7. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

Read more from - Longest and Largest