download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest railway station ?

    Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

3. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

4. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

5. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

6. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

7. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Read more from - Longest and Largest