download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest river in world ?

    Answer: Nile, Africa

Similar Questions :

1. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

5. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

6. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

7. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Read more from - Longest and Largest