download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest river in world ?

    Answer: Nile, Africa

Similar Questions :

1. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

2. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

3. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

4. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

5. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

6. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

7. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

Read more from - Longest and Largest