download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is smallest and largest bird ?

    Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Similar Questions :

1. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

2. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

3. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

4. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

5. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

Read more from - Longest and Largest