download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is smallest continent of world ?

    Answer: Australia

Similar Questions :

1. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

2. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

3. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

4. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

5. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

6. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

7. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

Read more from - Longest and Largest