download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is smallest planet ?

    Answer: Mercury

Similar Questions :

1. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

2. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

3. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

4. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

5. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

6. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

7. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

Read more from - Longest and Largest