download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is smallest state by area of India ?

    Answer: Goa

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

3. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

4. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

5. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

Read more from - Longest and Largest