download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the biggest country in Area ?

    Answer: Russia

Similar Questions :

1. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

2. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

3. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

4. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

5. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

Read more from - Longest and Largest