download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the brightest planet ?

    Answer: Venus

Similar Questions :

1. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

2. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

5. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

6. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

7. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

Read more from - Longest and Largest