download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the highest Plateau ?

    Answer: Pamir, Tibet

Similar Questions :

1. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

4. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

5. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

Read more from - Longest and Largest