download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the highest waterfall in the world ?

    Answer: Angel, Venezuela

Similar Questions :

1. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

4. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

5. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

6. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

7. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

Read more from - Longest and Largest