download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest epic in world ?

    Answer: Mahabharat

Similar Questions :

1. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

2. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

3. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

4. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

5. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

Read more from - Longest and Largest