download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest sea in the world ?

    Answer:

    Philippine Sea

Similar Questions :

1. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

2. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

3. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

4. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

5. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

6. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

7. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

Read more from - Longest and Largest