download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the lightest gas ?

    Answer: Hydrogen

Similar Questions :

1. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

2. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

5. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

6. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

7. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

Read more from - Longest and Largest