download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the lightest metal ?

    Answer: Lithium

Similar Questions :

1. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

4. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

5. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

Read more from - Longest and Largest