download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest day in the year ?

    Answer: June 21

Similar Questions :

1. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

5. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

6. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

7. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

Read more from - Longest and Largest