download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest Platform ?

    Answer:

    Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

3. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

4. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

7. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

Read more from - Longest and Largest