download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest Platform ?

    Answer:

    Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Similar Questions :

1. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

2. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

3. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

4. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

5. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

6. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

7. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

Read more from - Longest and Largest