download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the shortest day in the year ?

    Answer: December 22

Similar Questions :

1. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

2. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

3. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

4. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

5. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

Read more from - Longest and Largest