download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the smallest state of India by Population ?

    Answer: Sikkim

Similar Questions :

1. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

2. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

3. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

4. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

5. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

6. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

7. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

Read more from - Longest and Largest