download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the state largest by area in India ?

    Answer: Rajasthan

Similar Questions :

1. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

2. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

3. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

4. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

5. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

6. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

7. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

Read more from - Longest and Largest