download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Bakelite ?

    Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

Similar Questions :

1. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

2. Who invented Aspirin ?

Answer:

Felix Hoffmann invented Aspirin

3. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

4. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

5. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

6. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

7. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

Read more from - Important Inventions