download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Biochemistry ?

    Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

Similar Questions :

1. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

2. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

3. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

4. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

5. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

6. Who invented Helicopter ?

Answer:

Igor Sikorsky

7. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

Read more from - Important Inventions