download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Blood Transfusion ?

    Answer: Jean-Baptiste Denys of France in 1625.

Similar Questions :

1. Who invented Vitamin B1 ?

Answer:

Casimir Funk discovered in 1912

2. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

3. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

4. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

5. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

6. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

7. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

Read more from - Important Inventions