download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Chemotherapy ?

    Answer: Paracelsus of Switzerland

Similar Questions :

1. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

2. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

3. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

4. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

5. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

6. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

7. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

Read more from - Important Inventions