download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Electron ?

    Answer: Thomson. J of Britain in 1897

Similar Questions :

1. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

2. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

3. Who invented Bleaching Powder ?

Answer: Tennant of Britain in 1798

4. Who invented paper ?

Answer:

Cai Lun

5. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

6. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

7. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

Read more from - Important Inventions