download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Neutron ?

    Answer:

    JAMES CHADWICK in 1932

Similar Questions :

1. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

2. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

3. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

4. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

5. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

6. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

7. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

Read more from - Important Inventions