download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Safety Pin ?

    Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

Similar Questions :

1. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

2. Who invented X-ray ?

Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

3. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

4. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

5. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

6. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

7. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

Read more from - Important Inventions