download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Safety razor ?

    Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

Similar Questions :

1. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

2. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

3. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

4. Who invented Laptop ?

Answer:

Adam Osborne in 1981.

5. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

6. Who invented Floppy disk ?

Answer: IBM in 1970

7. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

Read more from - Important Inventions