download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Steam Engine (Piston)

    Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

Similar Questions :

1. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

2. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

3. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

4. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

5. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

6. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

7. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

Read more from - Important Inventions