download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented watch ?

    Answer:

    Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

Similar Questions :

1. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

2. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

3. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

4. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

5. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

6. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

7. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

Read more from - Important Inventions