download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first man to set foot on moon ?

    Answer: Neil Armstrong (USA)

Similar Questions :

1. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

2. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

3. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

4. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

5. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

6. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

7. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

Read more from - First in World