download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was First secretary general of United Nations ?

    Answer: Trigve Li

Similar Questions :

1. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

2. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

3. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

4. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

5. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

6. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

7. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

Read more from - First in World