download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first woman to climb Mount Everest ?

    Answer: Junko Tabei (Japan)

Similar Questions :

1. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

2. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

3. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

4. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

5. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

6. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

7. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

Read more from - First in World