download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was the first person to sail around the world ?

    Answer: Ferdinand Magellan

Similar Questions :

1. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

2. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

3. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

4. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

5. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

6. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

7. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

Read more from - First in World