download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Dangerous place

    Answer: D.P. Moynihan

Similar Questions :

1. Anna Karenina

Answer: Leo Tolstoy

2. Antony and Cleopatra

Answer: Shakespeare

3. Shakuntala

Answer: Kalidas

4. The Masters

Answer: C.P.Shaw

5. Indica

Answer: Megasthenis

6. The City of Joy

Answer: Dhominic Lapier

7. Prison Diary

Answer: Jay Prakash Narayan

Read more from - Books and Authors
Post a comment