download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Gift of Monotheists

    Answer: Ram Mohan Roy

Similar Questions :

1. The Other Side of Midnight

Answer: Sindye Sheldon

2. Panchatantra

Answer: Vishnu Sharma

3. Modernization of Indian Tradition

Answer: Yogendra Singh

4. Grammar of Politics

Answer: Harold T.Laski

5. India 2020 - A Vision for the New Millennium

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

6. Half a life

Answer: V. S. Naipaul

7. The Lady of the Last Minstrel

Answer: Sir Walter Scott

Read more from - Books and Authors
Post a comment