download Mastguru Android App

Article Detail

  • A House for Mr.Biswas

    Answer: V.S.Naipaul

Similar Questions :

1. The Science of Bharat Natyam

Answer: Saroja Vaidyanathan

2. Urbashi

Answer: R. D. Dinkar

3. Parineeta

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

4. Vision of the Past

Answer: Michel Madhusudan Dutta

5. Devdas

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

6. Pilgrim's Progress from this world to that which is to come

Answer: John Bunyan

7. Panchatantra

Answer: Vishnu Sharma

Read more from - Books and Authors
Post a comment