download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Minister and his Responsibilities

    Answer: Morarji Bhai Desai

Similar Questions :

1. Asian Drama

Answer: Gunnar Myrdal

2. The Post Office

Answer: R.N.Tagore

3. Murder in Cathedral

Answer: Elliot

4. Ferary Queen

Answer: Edmond Spensar

5. What Congress and Gandhi have done to the untouchables

Answer: B. R. Ambedkar

6. The Bubble

Answer: Mulk Raj Anand

7. Bengali Zamindar

Answer: Nilmoni Mukherjee

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us