download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Nation is Making

    Answer: Surendra Nath Bandhopadhye

Similar Questions :

1. Global Crisis Recession and Uneven Recovery

Answer: Y.B. Reddy

2. My Country My Life

Answer: Lal Krishna Advani

3. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

4. Canterbury Tales

Answer: Chaucer

5. A Minister and his Responsibilities

Answer: Morarji Bhai Desai

6. The Clown

Answer: Heinrich Boll

7. Invisible Man

Answer: H.G.Wells

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us