download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Pair of Blue Eyes

    Answer: Thomash Hardy

Similar Questions :

1. An Unknown Indian

Answer: Nirod C. Choudhary

2. Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

3. China Passage

Answer: John Kenneth Galbraith

4. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

5. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

6. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

7. Ulysses

Answer: James Joyce

Read more from - Books and Authors
Post a comment