download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Passage to India

    Answer: E. M. Foster

Similar Questions :

1. Pilgrim's Progress from this world to that which is to come

Answer: John Bunyan

2. Dr.Zhivago

Answer: Boris Pasternak

3. Jinnah- India, Partition, Independence

Answer: Jaswant Singh

4. The Other Side of Midnight

Answer: Sindye Sheldon

5. Aparajito

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

6. Kumar Sambhav

Answer: Kalidas

7. The Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

Read more from - Books and Authors
Post a comment