download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Revenue Stamp

    Answer: Amrita Pritam

Similar Questions :

1. The Miracle of Democracy: India's Amazing Journey

Answer: Mr. T. S. Krishnamurthy

2. A Voice of Freedom

Answer: Nayantara Shehgal

3. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

4. Captive Lady

Answer: Michel Madhusudan Dutta

5. Ghulam Giri

Answer: Jyotiba Phule

6. Anand Math

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

7. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

Read more from - Books and Authors
Post a comment