download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Strange and Sublime Address

    Answer: Amit Choudhary

Similar Questions :

1. Ignited Minds - Unleashing the power within India

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

2. To all fighters of freedom, Why Socialism?

Answer: J. P. Narayan

3. Confessions

Answer: Jean Jacques Rousseau

4. A Nation is Making

Answer: Surendra Nath Bandhopadhye

5. Time Machine

Answer: H.G. Wells

6. Conversations with Myself

Answer: Nelson Mandela

7. A House for Mr.Biswas

Answer: V.S.Naipaul

Read more from - Books and Authors
Post a comment