download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Suitable Boy

    Answer: Bikram Seth

Similar Questions :

1. A Suitable Boy

Answer: Bikram Seth

2. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

3. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

4. Causes of the Indian Mutiny

Answer: Sir Syyed Ahmed Khan

5. Around the World in eighty days

Answer: Jules Verne

6. Hungry Stones

Answer: Rabindra Nath Tagore

7. Decline and Fall of the Roman

Answer: Edward Gibbon Empire

Read more from - Books and Authors
Post a comment

  • Sumanth Kumar 5 years ago

    hi sir suitable boy book author is vikram sekth sir