download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Tale of Two Cities

    Answer: Charls Dikens

Similar Questions :

1. Around the World in eighty days

Answer: Jules Verne

2. The Sense of an Ending

Answer: Julian Barnes

3. The Tempest

Answer: Shakespeare

4. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

5. Neel Darpan

Answer: Dinbandhu Mitra

6. The Masters

Answer: C.P.Shaw

7. Two Leaves and a Bud

Answer: Mulkraj Anand

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us