download Mastguru Android App

Article Detail

  • A Voice of Freedom

    Answer: Nayantara Shehgal

Similar Questions :

1. Amukta Malyad

Answer: Krishna Deva Raya

2. The Masque of Africa

Answer: V. S. Naipaul

3. Death of a City

Answer: Amrita Pritam

4. The White Tiger

Answer: Aravind Adiga

5. Count of Monte Cristo

Answer: Alexander Dumas

6. Aranyak

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

7. Ganadevata

Answer: Tara Shankar Bandopadhyaya

Read more from - Books and Authors
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us