download Mastguru Android App

Article Detail

  • A week with Gandhi

    Answer: L. Fischer

Similar Questions :

1. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

2. Don Quixote

Answer: Cervantes

3. The Spirit of Islam

Answer: Syyed Amir Ali

4. Putul Nacher Itikatha

Answer: Manik Bandopadhyay

5. I follow the Mahatma

Answer: K. M. Munshi

6. Odyssey

Answer: Homer

7. Pather Panchali

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhaye

Read more from - Books and Authors
Post a comment